tirsdag 16. juni 2009




”Jeg vil påstå at til sammen har både layouten, de enkle innstillingene og den enkle bruken av TextPilot gjort at elevene har fått styrket skrive- og leselysten.”
- Espen Esmark, lærer ved Haukås skole.




Et komplett verktøy
TextPilot er en intelligent støttespiller som hjelper deg med rettskriving, ordvalg og opplesing i alle programmer hvor du arbeider med tekst.
Det finnes en rekke enkeltstående programmer for å få støtte i lese- og skrivearbeidet. Vi har samlet alt i ett enkelt program, gitt verktøyene en sterk pedagogisk forankring, og økt brukervennligheten. TextPilot reduserer tid med opplæring før du er i gang og er med på å øke din effektivitet og motivasjon når du har kommet i gang.



Hva får du med TextPilot?
Lese- og skrivestøtte der du har behov for det.
Hvorfor binde deg til kun å få hjelp i Word? TextPilot hjelper deg i for eksempel OpenOffice, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Internet Explorer, It's Learning, Fronter og mange flere programmer!



Bokmål, nynorsk og engelsk språkstøtte er inkludert. Om du skal levere en oppgave på skolens e-læringsplatform, chatte eller skrive en e-post: Med TextPilot kan du arbeide på bokmål, nynorsk og engelsk umiddelbart, uten å måtte kjøpe og installere tilleggsprogrammer.
Intelligent stavekontroll. TextPilots intelligente stavekontroll retter ord med grove skrivefeil og bruker kunstig intelligens for å gi forslag med høy relevans. Stavekontrollen er aktiv mens du skriver, og markerer automatisk feilskrevne ord, slik at du kan gå gjennom skrivefeil i ettertid.
Kontekstbasert ordprediksjon.


Verktøyet hjelper deg med ordvalg og tilbyr både ordfullendelse (fullføring av påbegynt ord) og forslag til aktuelle neste-ord. TextPilots unike tilnærming viser ordforslag atskilt fra forslag til rettskriving og gjør verktøyet lett fortståelig og effektivt i bruk.
Rikholdig opplesingsverktøy. TextPilot tilbyr en rekke variasjoner for opplesing mens du skriver. Med ett enkelt klikk kan du få opplest tekst som allerede er skrevet. Du kan også lagre tekst som en lydfil og spille den av med Daisy-spiller, Mp3-spiller, iPod osv. Kvalitets-talesyntesen Nora er inkludert.



Elektroniske ordbøker. TextPilot tilbyr oppslag på ord, begreper og termer direkte i teksten, slik at forklaringer vises i sin rette sammenheng. Ordbøkene er av høy kvalitet og leveres av Vega Forlag.

Les mer om TextPilot og last ned gratis demo på www.textpilot.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar